cut the crap & kickstart your life

20 oktober 2010

De nieuwe naam voor mijn blog is bekend…

De oplettende lezer heeft het waarschijnlijk al gezien: de nieuwe naam voor dit blog is geworden… Minimal Switch! Deze naam zat niet tussen de entries van de challenge die ik heb gehouden, maar is voortgekomen uit een verdere brainstorm daarop. De meeste input heb ik gekregen van @textdirect en @harmenvs, dus om toch een winnaar te kiezen, winnen zij allebei een halve  dag versimpelen met mij! Ze mogen zelf bedenken hoe ze mij in willen zetten.

Waarom Minimal Switch?

De naam is op twee manieren uit te leggen, namelijk dat je met mijn blog een switch kunt maken naar minimaliseren of zelfs minimalisme. En daarnaast dat daarvoor maar een minimale switch voor nodig is. Eenmaal begonnen (als de switch om is), gaat de rest bijna als vanzelf.

Waarom een andere naam?

Op deze manier heb ik meer ruimte om er een business en een brand van te maken. Ik wilde al lange tijd iets opzetten voor mezelf en heb het idee dat dit beter gaat met iets dat niet 100% aan mijn naam is verbonden. Dat biedt meteen ruimte om uit te breiden met bijvoorbeeld gastbloggers en wie weet wat nog meer!

Ik bedank je alvast voor het lezen van mijn blog tot nu toe en hoop dat je dit blijft doen. Ik hoor graag wat jij er tot nu toe aan hebt gehad en wat je graag zou willen zien in de toekomst, dus laat een comment achter!

 

Yes, dat was duidelijke taal. Wil je meer in-your-face-inzichten?
Ik stuur je wekelijks een overzicht met alle blogposts.


 

Wil je meer blogposts lezen zoals deze?

Loading...

 

Patty Golsteijn

Patty Golsteijn. 29. Minimalist. Woont in New York. Bekend van Margriet, Cosmopolitan, Psychologie Magazine, NRC Weekend, Fabulous Mama en lifehacking.nl