cut the crap

1 augustus 2011

#Switch2011 | Week 28

Ben je nog niet (zo) bekend met het project Switch2011? Start hier.

Deze week gaan we eco en huishoudelijk: minimaliseer je was. Enkele tips en trucs:

  • Was alles op 30 graden. Ja, het wordt gewoon schoon.
  • Draag je kleding langer dan één dag (nee, ik heb het niet over ondergoed). Waarom zou je iets wassen als het niet vies is en er geen ‘vieze geurtjes’ aan zitten? Zeker broeken kunnen heel wat dagen mee.
  • Gebruik handdoeken meer dan één keer. Een handdoek gebruik je om jezelf mee af te drogen nádat je gedoucht hebt. Oftewel: de handdoek is nog steeds schoon, alleen nat. Waarom dan meteen wassen?
  • Maak volledig gebruik van de trommel. Ik ken mensen die één of enkele kledingstukken in de was doen, omdat ze vinden dat ze elke dag ‘moeten’ wassen. What a waste. (En als het dan toch moet, gebruik lekker ff een sopje ofzo.)

Zo. Deze blogpost had zo in de Libelle kunnen staan. Heb jij nog meer wastips? Voeg ze hieronder toe in de comments!

 

Wil je meer blogposts lezen zoals deze?

Loading...

 

Patty Golsteijn

Patty Golsteijn. Minimalist. Woont in New York. Leert jou als zelfstandig professional hoe te kappen met alle crap in je werk en je leven.

GRATIS

BUSINESS BASICS TOOLKIT
Een ultragestructureerd overzicht van meer dan 60 templates en tools: alles wat je nodig hebt voor een supersoepele business.

Je ontvangt samen met meer dan 2.500 andere zelfstandig professionals ook mijn beste tips op het gebied van minimalisme in mijn wekelijkse Patty Post.Je gegevens deel ik uiteraard niet met anderen.