cut the crap & kickstart your life

26 april 2012

Terug van weggeweest!

Afgelopen vrijdag en dinsdag was ik deelnemer bij de workshops van Ari Meisel (niet beschikbaar in Nederland helaas, ik verblijf op dit moment in New York). Hij heeft fantastische dingen gedaan met zijn leven, werkt lekker, is gezond en heerlijk uitgerust. Ik wist weer hoe ik mij voelde toen ik actief mijn blog bijhield.

In de afgelopen maand heb ik mijn blog amper bijgehouden, en zijn mijn productiviteit en efficiëntie gedaald, met als gevolg lange periodes van stress. Dat mag nu wel weer afgelopen zijn. Tijd om alles weer op de rit te krijgen. Tijd om weer in mijn flow te komen en rust te ervaren. Rust en ruimte in mijn hoofd en in mijn lijf. En dingen weer op tijd gedaan krijgen, zoals me dat eerder prima lukte, maar waar ik de laatste tijd veel, heel veel moeite mee heb.

Vanochtend wees mijn vriend mij op deze prachtige en passende quote van Seth Godin:

“Instead of wondering when your next vacation is, maybe you should set up a life you don’t need to escape from.”

Ik ben terug van weggeweest! :) (Maar bare with me: ik heb nog een lange weg te gaan…)

 

Elke donderdag mijn laatste blogpost in je mailbox?
Je ontvangt ook mijn tweewekelijkse Patty Post.


 

Wil je meer blogposts lezen zoals deze?

Loading...

 

Patty Golsteijn

Patty Golsteijn. 29. Minimalist. Woont in New York. Bekend van Margriet, Cosmopolitan, Psychologie Magazine, NRC Weekend, Fabulous Mama en lifehacking.nl