minimalswitch.nl

Wijn bedrukken of toch gewoon een kaartje kopen voor uw naasten

Je ouders zijn 50 jaar getrouwd, je wordt jarig of je bedrijf heeft iets groots te vieren. Dit moet natuurlijk gevierd worden, maar waar moet je beginnen? Er moet heel veel geregeld worden als je het groots wilt uitpakken. Een locatie (indien je van plan was om veel mensen uit te nodigen), genoeg eten en drinken en een bedankje. Dat laatste kan soms nogal moeilijk zijn, want je wilt niet hetzelfde bedankje als dat ieder ander weggeeft met een feestje. Voor het bedenken van een perfect bedankje kan je vast wel wat inspiratie gebruiken.

Wijn bedrukken als persoonlijk bedankje

Een erg leuk en vooral ook persoonlijk bedankje zijn de bedrukt wijnflessen. Wijn bedrukken is niet alleen leuk en persoonlijk, maar je weet ook zeker dat men het bedankje kan gebruiken. ‘’Wijn bedrukken, maar wat moet ik er op laten bedrukken?’’, denk je misschien. Wijn bedrukken wordt een persoonlijk bedankje door de datum en de namen er op te doen. Ook kan wijn bedrukken als decoratie dienen als alle flessen netjes op tafel staan. Een foto van de persoon in kwestie kan ook op de wijn worden bedrukt. Met wijn bedrukken voor feesten en jubilea kun je echt alle kanten op. Het is meestal lastig om een bedankje persoonlijk te maken. Mensen vergeten na een korte tijd weer van wie dat kaarsje ook al weer was. Je wil daarentegen juist graag dat je feest wordt onthouden en met wijn bedrukken kan dit ook echt.

Kunnen bedankjes persoonlijker?

Vaak wordt er bij bruiloften een drankje gemaakt dat door het bruidspaar zelf is gemaakt. Hierbij wordt dan een mix van verschillende smaken toegevoegd , die zij lekker vinden. Niet alleen voor bruiloften is dit een leuk idee. Voor elk feest dat moet worden herinnerd kun je iets in die trant doen. Een wijnsoort creëren en de wijn bedrukken zal iedereen verbazen. Door een persoonlijk bedankje als deze te geven zullen je gasten het feest nog lang herinneren. De ouderwetse kaartjes kunnen echt niet meer, want waarom zou je zo iets geven als je een mooie fles wijn kan laten bedrukken? De snoepjes worden ook nog vaak gegeven als bedankje. Tegenwoordig zien we ook steeds vaker de Amerikaanse ‘’candytable” oftewel snoeptafel. Gasten mogen dan zelf een zakje vullen met snoep om mee te nemen als bedankje. Meestal zitten er leuk versierde zakjes bij waar de snoepjes in kunnen. Toch overtreft de snoeptafel het wijn bedrukken niet. Vooral als er een mooie persoonlijke tekst of afbeelding op staat is het een perfect bedankje. Een persoonlijker bedankje is er eigenlijk niet.  Het ideale bedankje voor elk feest is dus het laten bedrukken van wijn.

Mobiele versie afsluiten