minimalswitch.nl

Voor de kleine keuzes in het leven

Vrije Tijd

Een stedentrip naar de mooie stad Den Haag

Vaak gaan Nederlanders in de vakantieperiodes naar landen als Spanje, Frankrijk of Turkije. Het is logisch dat mensen deze landen graag willen bezoeken. Vooral in de zomer is het weer in die landen namelijk geweldig. Bovendien kan je meestal ook nog andere dingen doen in die landen om je te vermaken, zo kan je van de cultuur en het nachtleven genieten. Toch mogen we ons eigen Nederland hierbij niet onderschatten. Nederland heeft namelijk ook erg veel te bieden. Het is dan ook niet voor niets dat ook ons land toeristen vanuit andere landen trekt in de zomer. Vaak vergeten we echter om zelf als toerist door ons eigen land heen te reizen. Dat is zonde, want veel van onze steden hebben erg veel te bieden. Het is dan ook zeker een paar dagen waard om steden in ons eigen land te bezoeken en verkennen. 

 

Den Haag

Een stad als Den Haag heeft bijvoorbeeld erg veel te bieden. Niet alleen voor toeristen uit andere landen, maar ook voor Nederlandse toeristen is dit een stad die je absoluut een keer bezocht moet hebben. De stad Den Haag heeft op verschillende vlakken leuke plekken die bezocht kunnen worden. Zo kan je heerlijk uitwaaien bij de pier van Scheveningen. Hier is het ook nog eens mogelijk om vissen en andere zeedieren te bekijken. Ook kan je in Den Haag het geweldige Madurodam bezoeken. Hier staan verschillende kenmerkende gebouwen vanuit heel Nederland die in het klein gebouwd zijn. Bovendien kan je in Den Haag ook terecht voor politiek Nederland. Zo is het mogelijk om ‘t Binnenhof te bezoeken. Ook kan je heerlijk eten in Den Haag bij een van de vele restaurants. 

 

Hotels 

Wanneer je deze stad gaat bezoeken zal je meerdere dagen nodig hebben om alles te kunnen zien. Het is dan ook aan te raden om genoeg tijd te nemen tijdens het bezoek aan deze stad. Daarom zal je moeten overnachten om alles te kunnen zien van Den Haag. Gelukkig heeft Den Haag verschillende hotels die allemaal iets anders bieden. Een hotel Den Haag centrum zou uiteraard de beste optie zijn. In dat geval zit je in een centraal gelegen hotel, waardoor je alles in deze stad goed bereikbaar kan bezoeken. Door het brede aanbod van hotels zal er altijd een hotel tussen zitten dat bij jou in de prijsklasse zal passen. Daarnaast is het soms ook mogelijk om te kiezen voor een ontbijt in het hotel. Zo zal je met een goed gevulde maag de hele dag op pad kunnen gaan.

Reageren is niet mogelijk

Thema door Anders Norén