minimalswitch.nl

Voor de kleine keuzes in het leven

Werk

Huawei telefoons, het nieuwe topmerk op de markt

huawei

Een van de marktleiders op dit moment in de wereld van de mobiele telefonie is Huawei. Huawei is een Chinees bedrijf wat bekend is geworden door het aanbieden van kwalitatief goede smartphones voor een vrij lage prijs. De keuze maken tussen verschillende smartphones is soms vrij lastig en daarom gaan we in deze tekst een kijkje nemen in de wereld van Huawei. Wat zijn de voordelen van Huawei telefoons en hoe komt het dat zij een marktleider zijn geworden in deze wereld.

Huawei

Huawei is een merk dat oorspronkelijk uit China komt. in 1987 is Huawei begonnen met het opstarten van mobiele netwerken. Een tijd later, een paar jaar geleden, zijn zij hierbij ook begonnen met het ontwikkelen van telefoons. En dat is een succesvolle keuze geworden. Zo succesvol dat Huawei zich zelfs een van de beste telefoonontwikkelaars van dit moment mag noemen. Om het nog specifieker te maken: Huawei staat op dit moment op de nummer twee van de grootste telefoonfabrikanten van de wereld. Het eerste grote succes was de Huawei Ascend P2. Deze telefoon werd uitgebracht als een tegenhanger van de op dat moment populairste telefoons en de telefoon bleek ook daadwerkelijk opgewassen te zijn. Sindsdien gaat het goed met het bedrijf en heeft Huawei in 2018 maar liefst 200 miljoen mobiele telefoons weten te verkopen.|

Huawei telefoons

De telefoons van Huawei staan vooral bekend om de kwaliteit. Daarnaast staan ze ook bekend door het prijskaartje wat er aan hangt. De gemiddelde telefoon op dit moment op de markt gaat al snel richting de 1000 euro. De Huawei telefoons onderscheiden zich hierin. Zij beiden namelijk een zelfde soort kwaliteit aan, maar dan veel goedkoper. Ook Huawei heeft duurdere telefoons, maar weet voor een veel lagere prijs ook telefoons te verkopen die zich niet onderdoen van de meest dure telefoons op de markt op dit moment. Daarnaast brengt Huawei jaarlijks telefoons uit en kiest het bedrijf hierbij voor een duur model, maar ook een aantal minder dure modellen. Op die manier krijg je wel de kwaliteit van het duurdere model, maar voor een lager prijskaartje. Het enige wat dan verschilt is bijvoorbeeld de kwaliteit van de camera en de snelheid van het toestel.

Op dit moment heeft Huawei een succesvolle lancering met de P-lijn. Als dure telefoon hebben zij hierbij de P30 (Pro) uitgebracht. Het toestel beschikt over de nieuwste technologie├źn en de beste camera die er op dit moment is. Mocht je de kwaliteit van dit toestel willen hebben, maar hier iets minder voor willen betalen dan kun je ook kiezen voor de goedkopere P smart+. Het goedkopere toestel beschikt over een kwalitatief goede camera, maar is iets minder duur.

Reageren is niet mogelijk

Thema door Anders Norén